Portfolio

Voor elke situatie voorzien we u van een perfect passende website: van éénmanszaak tot grote KMO, van evenementorganisator tot autohandel, van 'one-page-website' tot webshop met meer dan 1000 producten ...

Steeds kunt u op ons rekenen voor een tot-in-de-puntjes uitgewerkt totaalplaatje, op maat van uw budget : een sprankelend design, een heldere layout & structuur, een betrouwbare technische basis, een duidelijke navigatie ...

Tankkopen.be

Project samenvatting

Voor het familiebedrijf Bollaert BV werd de webshop www.tankkopen.be gebouwd voor een nog sterkere online aanwezigheid.

Hierdoor werd ook de orderverwerking gedigitaliseerd, zodat het gemakkelijk werd om intussen zowel het gamma als de regio’s waarin verkocht wordt uit te breiden.


De Schilderwinkel

Project samenvatting

Als uitbreiding van de activiteiten van een professioneel schildersbedrijf, worden dankzij de webshop www.deschilderwinkel.be de producten die de eigen schilders gebruiken aangeboden aan iedereen die zelf aan de slag wil gaan.


Glaces Poland

Project samenvatting

Dit ambachtelijk familiebedrijf is volledig mee met de digitale (r)evolutie, en wilde dan ook graag hun vast én seizoensafhankelijk gamma via een online platform kunnen aanbieden.

Dankzij www.glacespoland.be, een gloednieuwe website en webshop, hebben we hun hiervoor de nodige tools kunnen bieden!


Confederatie Bouw West- en Oost-Vlaanderen

Project samenvatting

De lokale werking voor West- en Oost-Vlaanderen van de Confederatie Bouw, wilde op een overzichtelijke manier hun opleidingsaanbod online aanbieden.

De website www.opleidingindebouw.be is de perfecte digitale aanvulling op de brochure die jaarlijks in gedrukt formaat wordt verdeeld, zodat de leden steeds up-to-date kunnen blijven over wijzigingen en aanvullingen in de opleidingskalender.


PCLT - Landbouwverbreding

Project samenvatting

Om een aantal specifieke cursussen binnen het heel diverse opleidingsaanbod van het PCLT te promoten, werden een aantal kleine websites opgezet rond specifieke thema's.

De website www.landbouwverbreding.be is één van deze websites, en geeft een overzicht van alle opleidingen voor landbouwers die hun landbouwproductie willen uitbreiden met andere activiteiten.


Divact bv

Project samenvatting

Deze aannemer met jarenlange ervaring, wilde zich graag herpositioneren in de markt. Daarom werd een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontworpen, vergezeld van een beknopte website.

De website www.divact.be biedt een overzicht van de verschillende activiteiten die Divact bv aanbiedt aan particulieren, bedrijven, aannemers, architecten, makelaars, gemeentebesturen ...


Folkfestival Dranouter

Project samenvatting

Om mee te zijn in het digitale landschap, werd voor dit festival het platform waarop hun website is gebaseerd volledig op maat herbouwd, met een onderliggend gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Hierdoor kan de website al vele jaren verder door vele vrijwilligers worden onderhouden en uitgebouwd.


Deconova

Project samenvatting

Voor decoratie- en schilderbedrijf DecoNova mochten we de bestaande website compleet redesignen en uitbreiden met een online portfolio. Hierdoor kan de zaakvoerder bij contacten met (nieuwe) klanten hen een duidelijk beeld geven van wat hij doet, en kunnen zijn klanten inspiratie opdoen over wat ze willen.


Fotokotuur

Project samenvatting

Naast een online portfolio, wilde deze beroepsfotograaf ook graag zijn studio online te huur aanbieden. Hiervoor mochten we de website vormgeven en ontwikkelen.


Regenwaterput.com

Project samenvatting

Door deze bestaande website uitgebreid en continu te blijven optimaliseren (SEO) qua tekst en beeldmateriaal, is de site dé referentie geworden in Vlaanderen binnen zijn marktsegment.


Autohandel Frank

Project samenvatting

Bij het bouwen van de website voor deze verkoper van exclusieve tweedehandswagens en oldtimers werd een CMS voorzien met bijkomende functionaliteit volledig op maat, zodat het personeel gemakkelijk nieuwe wagens online kan aanbieden.


Bloemen Verschoore

Project samenvatting

Via deze website voor een speciaalzaak in bloemen, planten & decoratie, kunnen de zaakvoerders van dit tuincentrum hun klanten informeren over hun aanbod, en op de hoogte houden van speciale evenementen, feestdagen, promoties …


Mazouttank.be

Project samenvatting

Het design van deze website werd volledig vernieuwd en responsive gemaakt. Daarnaast werd de inhoud volledig herwerkt in functie van het beoogde doel: het ontvangen van offerteaanvragen.

Door een continue optimalisatie (SEO) van het webdesign en de content, en het blijven opvolgen en verbeteren van de online marketing en AdWords campagnes (SEA), is de site de absolute marktleider geworden in gans België.