Over ons

SCOPS voert diverse activiteiten uit die allemaal gefocust zijn op het 'toekomstgericht aanpakken van bedrijfsproblemen'.

Een groot deel van de projecten die door SCOPS worden uitgevoerd, hebben te maken met het verbeteren van de online visibiliteit van onze klanten. Via deze website “onlineopvallen.be” bieden we een overzicht van de verscheidene activiteiten die hieronder vallen.

U kunt beroep doen op SCOPS voor het aanpakken van specifieke opdrachten, groot of klein. Ook kunt u via SCOPS een freelancer 'inhuren' om u voor een bepaalde periode te ondersteunen (ter plaatse of van op afstand). Wij zorgen steeds voor de meest geschikte persoon(/personen) om een opdracht uit te voeren. Naast de oprichter en zaakvoerder, kan SCOPS hiervoor een team samenstellen uit vaste freelancers en onderaannemers.

image

Mijn naam is Joachim Samyn, en ik ben de zaakvoerder van SCOPS. In 2011 ben ik gestart als zelfstandige, en werd ook SCOPS opgericht.

Mijn educatieve en professionele achtergrond bestaat uit 2 belangrijke componenten : “IT & software”, en “Industrial Product Design”. Bij elke opdracht die ik doe, probeer ik deze 2 componenten te combineren. Zo kan steeds een evenwicht worden gevonden tussen het “zakelijke en economische” en het “creatieve, mensgerichte & vernieuwende”.

Joachim Samyn
Oprichter en zaakvoerder